metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
... ~... (Gość)12.12.2022 08:11

Rano sporo jeździłem po mieście - nie widziałem żadnej piaskarki i żadnego pługu.

71

Jakostak ~ Jakostak (Gość)12.12.2022 07:45

Ale drogowcy odpuścili ????

62

Vikka ~Vikka (Gość)12.12.2022 08:31

Ja musiałam sobie zmienić piórko bo już było wytarte

30

?? ~?? (Gość)12.12.2022 08:32

I znowu zaczęło się sypanie śniegu na ulicę, przy odśnieżaniu chodnika. Kiedy te osoby zaczną przestrzegać przepisów? JEST ZAKAZ WYRZUCANIA ŚNIEGU NA ULICĘ! Jak to wyegzekwować? Gdzie zgłosić nieprawidłowości?

43

stefan ~stefan (Gość)12.12.2022 08:04

zima znowu zaskoczyła piotrkowskich drogowców....
a1 pieknie odsniezona
s12 pieknie odsniezona
s8 tez pieknie odsniezona
a piotrkow jak to piotrkow czy inna wies nic nie zrobione

136

Zenek blues ~Zenek blues (Gość)12.12.2022 08:39

Na zdjęciu jeden, jedyny sprawiedliwy, to na pewno Zenek, ten od Rosiewicza, a cała reszta, pod pierzynami, telefon w dłoń i dalejże narzekać. A wstawać, brać się za łopaty, nie narzekać i nie biadolić. Będzie to na pewno z korzyścią dla zdrowia i niepotrzebna jakieś tam siłownia.

50

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)12.12.2022 09:05

O 5.30 chodniki przy Sikorskiego od Armii Krajowej do Auchana plugy nie widzialy.

41

gdzie jest Straż M.? ~gdzie jest Straż M.? (Gość)12.12.2022 08:24

Zdjęcie 20... szanowny pan wyrzuca śnieg na drogę. Przy okazji pozdrawiam szanownych państwa z ul. Wiślanej (segmenty), którzy notorycznie wyrzucają śnieg z chodników na środek drogi. BRAWO WY. Za takie coś jest mandat...

82

Hmmm ~Hmmm (Gość)12.12.2022 08:18

Śnieg w grudniu to nic nowego. Niestety wielu roszczeniowych malkontentów chciałoby mieć 100% czarne jezdnie i chodniki bez grama śniegu. Ja mieszkam w prywatnym domu i wczoraj kilka razy odśnieżałem, a mimo to mam kilkucentymetrową warstwę na podwórku. Przy takich opadach najważniejsze jest utrzymanie przejezdności dróg. Przestanie padać, służby posprzątają. Może warto, żeby mieszkańcy blokowisk też odrobinę poczuli smak zimy i złapali za łopaty, żeby odśnieżyć wejścia do klatek schodowych... no ale po co... przecież płacą czynsz to im się należy...

123

Dozorca ~Dozorca (Gość)12.12.2022 09:48

Każdy wyrzuca śnieg na jezdnię przecież nie wrzucę go do śmietnika

210

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat