Rano sporo jeździłem po mieście - nie widziałem żadnej piaskarki i żadnego pługu.
I znowu zaczęło się sypanie śniegu na ulicę, przy odśnieżaniu chodnika. Kiedy te osoby zaczną przestrzegać przepisów? JEST ZAKAZ WYRZUCANIA ŚNIEGU NA ULICĘ! Jak to wyegzekwować? Gdzie zgłosić nieprawidłowości?
zima znowu zaskoczyła piotrkowskich drogowców....
a1 pieknie odsniezona
s12 pieknie odsniezona
s8 tez pieknie odsniezona
a piotrkow jak to piotrkow czy inna wies nic nie zrobione
Na zdjęciu jeden, jedyny sprawiedliwy, to na pewno Zenek, ten od Rosiewicza, a cała reszta, pod pierzynami, telefon w dłoń i dalejże narzekać. A wstawać, brać się za łopaty, nie narzekać i nie biadolić. Będzie to na pewno z korzyścią dla zdrowia i niepotrzebna jakieś tam siłownia.
O 5.30 chodniki przy Sikorskiego od Armii Krajowej do Auchana plugy nie widzialy.
Zdjęcie 20... szanowny pan wyrzuca śnieg na drogę. Przy okazji pozdrawiam szanownych państwa z ul. Wiślanej (segmenty), którzy notorycznie wyrzucają śnieg z chodników na środek drogi. BRAWO WY. Za takie coś jest mandat...
Śnieg w grudniu to nic nowego. Niestety wielu roszczeniowych malkontentów chciałoby mieć 100% czarne jezdnie i chodniki bez grama śniegu. Ja mieszkam w prywatnym domu i wczoraj kilka razy odśnieżałem, a mimo to mam kilkucentymetrową warstwę na podwórku. Przy takich opadach najważniejsze jest utrzymanie przejezdności dróg. Przestanie padać, służby posprzątają. Może warto, żeby mieszkańcy blokowisk też odrobinę poczuli smak zimy i złapali za łopaty, żeby odśnieżyć wejścia do klatek schodowych... no ale po co... przecież płacą czynsz to im się należy...
Każdy wyrzuca śnieg na jezdnię przecież nie wrzucę go do śmietnika
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!